Národní lékařská knihovna | Sokolská 54 Praha 2 | 9 - 19h (pátek 18h)

Červen 2019

Nové knihy ve fondu OVI


nahoru

ETIKA, BIOETIKA, LÉKAŘSKÁ ETIKA


Ethics in medicine : historical perspectives and contemporary concerns / edited by Stanley Joel Reiser, Arthur J. Dyck and William J. Curran. — Seventh printing. — Cambridge : Massachusetts Institute of Technology, 1985. — xiii, 679 stran : tabulky, grafy ; — (Student edition) ISBN 0-262-18081-2

etika, bioetika, lékařská etika ; lékařská etika

nahoru

FYZIKA, BIOFYZIKA


Acoustics – Soundscape. Acoustique – Paysage sonore. ISO. — First edition. — Geneva : ISO, 2018. — 32 stran : ilustrace ;

akustika ; fyzika, biofyzika ; sběr dat : normy

nahoru

CHEMIE, KLINICKÁ CHEMIE


Chemically-defined flavouring substances = (Substances aromatisantes chimiquement définies) / edited Council of Europe Publishing. — 4th edition. — Strasbourg : Council of Europe Publishing, [2000]. — 616 stran : ilustrace ; ISBN 92-871-4453-2

esence chuťové ; potravinářské přísady ; chemie, klinická chemie

nahoru

PSYCHOLOGIE, KLINICKÁ PSYCHOLOGIE


Jak získávat přátele a působit na lidi / Dale Carnegie ; k vydání připravili Dorothy Carnegieová, Arthur R. Pell ; z amerického originálu … přeložil Svatoslav Gosman. — Deváté vydání. — Praha : Talpress, 1993. — 262 stran ; ISBN 80-7197-313-0

psychologie, klinická psychologie ; asertivita ; emoce ; empatie ; rodinné vztahy ; interpersonální vztahy ; osobnost ; chování

nahoru

SOCIOLOGIE


Sociologický slovník / Jan Jandourek. — Vydání druhé. — Praha : Portál, 2007. — 285 stran : ilustrace ; ISBN 978-80-7367-269-0

sociologie ; sociologie

nahoru

ZEMĚDĚLSTVÍ A POTRAVINÁŘSTVÍ


Natural sources of flavourings : report No. 2 / Council of Europe. — Strasbourg : Council of Europe Publishing, [2007]. — 189 stran ; ISBN 978-92-871-6156-7

esence chuťové ; potravinářské přísady ; zemědělství a potravinářství